Наступна місія МВФ приїде в Україну наприкінці жовтня - Данилюк

Наступна місія МВФ приїде в Україну наприкінці жовтня - Данилюк

Укрінформ
Місія МВФ щодо перегляду виконання Україною умов розширеного кредитування прибуде до Києва у другій половині нинішнього місяця.

Про це поінформував у п'ятницю в Вашингтоні міністр фінансів України Олександр Данилюк, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Наприкінці жовтня", - відповів міністр на запитання Укрінформу, на коли запланований приїзд місії.

Як повідомив Данилюк, діалог з МВФ відбувається постійно, і зараз обговорюється цілий комплекс питань, у тому числі хід виконання реформ, а також проект бюджету України на наступний рік.

У цьому зв'язку міністр поінформував, що проект Бюджету-2017 рік був відправлений на ознайомлення до Фонду. "Уже є коментарі, і ми навіть вже відповіли на деякі з них, тобто процес йде", - зазначив Данилюк.

Він зауважив, що коментарі містили, в основному, уточнюючі запитання по окремих сферах. "Проект бюджету – це складний документ, вони хочуть зрозуміти, як він формувався, які були закладені реформи, наскільки він є реалістичним. Те, що ми отримали – це досить позитивний відгук.

Водночас, він зазначив, що мають місце також зауваження. Міністр підкреслив, що цей документ – лише проект бюджету, спрямований і до Верховної Ради, і до МВФ, щоб отримати відгук. "У нас є два місяці, щоб його доопрацювати, і це нормальний процес, до нього треба ставитися як до нормального діалогу, спрямовано на те, щоб зрештою ми мали якісний бюджет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-