Гройсман назвав ключові установи, що займатимуться в Україні розвитком бізнесу

Гройсман назвав ключові установи, що займатимуться в Україні розвитком бізнесу

Укрінформ
Офіс супроводження інвестицій, Національний комітет відродження промисловості та Експертно-кредитна агенція стануть інструментами для залучення інвестицій та розвитку бізнесу в Україні.

Про це під час спілкування з журналістами в ході робочої поїздки на Київщину заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Відкриття нових підприємств є свідченням того, що в Україну інвестують. Але у нас є багато завдань на порядку денному, щоб ці інвестиції стали ще більш успішними, ніж планувалося. Треба створити нормальні умови, щоб бізнес не відчував тиску з боку держави та контролюючих органів. Зміни до Податкового кодексу в частині адміністрування податків дадуть можливість прогнозовано сплачувати податки, адмініструвати і заберуть  можливість тиску з боку ДФС», - сказав Гройсман.

Він назвав ключові установи, що сприятимуть залученню інвестицій та розвитку бізнесу.

«Офіс супроводження інвестицій, Національний комітет відродження промисловості, Експертно-кредитна агенція та інші інструменти дадуть бізнесу нормально почуватися. Ми переходимо від економіки сировинного типу до національного продукту з високою доданою вартістю», - розповів Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-