Гонтарева вирушила до Вашингтона на збори МВФ та Світового банку

Гонтарева вирушила до Вашингтона на збори МВФ та Світового банку

Укрінформ
Глава Національного банку Валерія Гонтарева разом із заступником Дмитром Сологубом в складі української делегації відбула до Вашингтона для участі в щорічній зустрічі країн-членів МВФ і Світового банку.

Про йдеться на сторінці НБУ в Фейсбуці.

"Під час візиту представники центрального банку братимуть участь у засіданні країн-членів Міжнародного валютного фонду та Світового банку, закритій дискусії щодо регіональних економічних питань між країнами Центрально-східної та Південно-східної Європи, а також пленарній сесії міжнародного валютного та фінансового комітету МВФ", - зазначається в повідомленні.

Українська делегація окремо зустрінеться з топ-менеджментом Світового банку та регіональним директором Світового банку у Білорусі, Молдові та Україні Сату Кахконен. Серед окремих зустрічей з представниками МВФ заплановані перемовини з заступником директора-розпорядника МВФ Девідом Ліптоном, головою місії МВФ, яка працювала в Україні навесні цього року Роном ван Рооденом, та заступником директора європейського департаменту МВФ Таносом Арванітісом.

Окрім роботи в рамках щорічної зустрічі МВФ та Світового банку, топ-менеджмент НБУ проведе низку переговорів. Так, Гонтарева обговорить двосторонні відносини між Україною та Європейським Союзом із заступником голови генерального директора Європейської комісії з політики сусідства та переговорів із розширення Катаріною Матерновою.

Голова НБУ також зустрінеться зі своїми іноземними колегами-головами центральних банків: Стівеном Полозом (Канада), Сергієм Чоклею (Молдова), Стефаном Інгвесом (Швеція), Евальдом Новотні (Австрія), Вітасом Васіляускасом (Литва), Крісталлою Георгаджи (Кіпр), Ілмарсом Рімшевічсом (Латвія), а також головою латвійської комісії з питань фінансових ринків та капіталу Петерісом Путнінсом.

Під час цих заходів передбачається обговорити поточний стан фінансового сектору в Україні та розвиток двосторонніх відносин між НБУ та іншими центральними банками.

Крім того, глава Нацбанку відвідає семінар для інвесторів компанії JP Morgan, а також проведе окремі зустрічі з представниками компаній Meryll Lynch, BlackRock, Citibank, Oliver Wyman та Clearstream.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-