Прем'єр сказав, що забезпечить прорив економіки

Прем'єр сказав, що забезпечить прорив економіки

Укрінформ
Створення належних умов для розвитку української економіки через побудову ефективної системи державного врядування та діалогу з бізнесом дозволить використати можливості України та забезпечити власний український прорив за 3-5 років.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час відкриття Київського міжнародного економічного форуму у четвер.

"Якісне належне врядування, якісний діалог з бізнесом, створення нормальних умов для розвитку української економіки дасть можливість забезпечити український прорив. Ми не маємо копіювати Сінгапур, ми не маємо бути лісопилкою, як тут було сказано. Ми маємо бути країною, яка на 100% використовує свої власні ресурси і можливості. І я переконаний у тому, що за 3-5 років ми будемо успішними, але маємо дуже чітко усвідомити, що так просто це недосяжно", - заявив Гройсман.

Прем'єр-міністр наголосив, що Україна має неперевершені можливості для досягнення успіху, але за цим стоїть серйозна праця та, можливо, непопулярні кроки, зокрема у сферах антикорупційної політики, створенні системи правосуддя, яка викликає довіру, здійсненні заходів, що дозволять бізнесу "відчувати себе вільно та не служити насильницькому апарату влади". Професійні інструменти державного управління мають навпаки слугувати кожному українському підприємцю, зауважив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-