Міноборони запросило 108 мільярдів на майбутній рік

Міноборони запросило 108 мільярдів на майбутній рік

Укрінформ
Міністерство оборони у бюджетному запиті на 2017 рік на вирішення проблемних питань просило 108 млрд грн.

Про це заявив на брифінгу у вівторок речник Міністерства оборони підполковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вирішення проблемних питань було закладено в бюджетний запит Міністерства оборони України на 2017 рік, який складав 108 млрд грн", - сказав Гуцуляк.

Він зазначив, що, зокрема, залишаються невирішеними питання відновлення та створення запасів пально-мастильних матеріалів, речового майна, продовольства, ракет та боєприпасів.

Крім того, слід вирішувати проблемні питання, пов'язані з відновленням потенціалу Військово-морських сил, відновленням та нарощуванням аеродромної мережі Збройних сил України та полігонної бази для підготовки військ, ремонту ОВТ, уточнив речник МОУ.

Необхідна також зміна системи підготовки та навчання військ за стандартами НАТО, облаштування та відновлення інфраструктури сформованих військових частин тощо, зазначив Гуцуляк.

Як відомо, проектом закону "Про Державний бюджет України на 2017 рік", схваленого Кабінетом Міністрів України, Міністерству оборони передбачено 64 млрд грн, або майже 2,5% ВВП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-