«Укргазбанк» інвестує в альтернативну енергетику на Херсонщині 1,2 мільярда

«Укргазбанк» інвестує в альтернативну енергетику на Херсонщині 1,2 мільярда

Укрінформ
ПАТ акціонерний банк "Укргазбанк" інвестує в енергоефективність Херсонщини та розвиток тут альтернативної енергетики 1,2 млрд грн.

Про це заявив голова правління ПАТ АБ "Укргазбанк" Кирило Шевченко на IX міжнародному інвестиційному форумі "Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток", що проходив на Херсонщині 30 вересня - 1 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні я хотів би із задоволенням презентувати новий напрямок взагалі в роботі банківської системи - це так зване "зелене фінансування", яке запровадив "Укргазбанк". Ми працюємо над проектами фінансування енергоефективності та альтернативної енергетики для того, щоб збільшувати енергетичну незалежність від будь-яких зовнішніх постачальників. І сьогодні ми із задоволенням можемо сказати: нами вже прийнято рішення кредитування та інвестування саме в Херсонщину на суму більш ніж 1,2 мільярда гривень. Це тільки кошти, які будуть спрямовані на розвиток альтернативної енергетики, не кажучи вже про решту кредитних проектів", - розповів Шевченко.

Як повідомляв Укрінформ, у роботі IX міжнародного інвестиційного форуму "Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток", що відкрився у п'ятницю у місті Нова Каховка на Херсонщині, взяли участь понад 400 учасників з 27 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-