У Британії проведуть тиждень України - UkraineNewLook

У Британії проведуть тиждень України - UkraineNewLook

Укрінформ
У Лондоні 9-14 листопада заплановано проведення Тижня України, що представить провідні галузі для розвитку українсько-британського співробітництва: аграрну, легку промисловість та туристичну. 

Про це на прес-конференції в Укрінформі «Презентація проекту «UkraineNewLook - Тиждень України у Великій Британії», заявила голова національного партнерства в легкій промисловості України (організатор з української сторони) Голда Виноградська, повідомляє кореспондент агентства. 

«З 9 по 14 листопада у Лондоні запланований Тиждень України у Великій Британії, проект UkraineNewLook. Перший день форуму буде присвячений аграрному сектору, другий - легкій промисловості. Проект знаходиться під патронатом Міністерства закордонних справ, Ради експортерів при Міністерстві закордонних справ та Ради інвесторів. Головна ціль проекту - це формування привабливого іміджу України», - розповіла вона. 

За словами організаторів, метою проекту UkraineNewLook є популяризація української культури серед європейської спільноти, формування привабливого іміджу України, залучення нових союзників та партнерів у різних галузях та напрямках і просування бренду «Made іn Ukraine».

У програмі Тижня України в Лондоні крім дводенного бізнес-форуму відбудуться виставка «50 винаходів українців, які змінили світ», шоу-показ українських дизайнерів «Найулюбленіша», спільний концерт українських і британських виконавців, відкриття туристичної України туроператорам Британії.

«Одна із активностей  - це представлення туристичної галузі України, яка, на жаль, на рівні держави не підтримується, хоча це могло би принести десь 20% до бюджетів кожного регіону», - зауважила Виноградська.

Бізнес-форум відбуватиметься у конференц-холі Ironmongers. З британського боку в ньому візьмуть участь провідні компанії, у тому числі, інвестиційні фонди, кооперативні маркети та спілки. Загальна кількість вже підтверджених учасників з Великої Британії – понад 30, серед них Generation Investment Management, Cargill, JB Equity, Barclays Agriculture та багато інших. 

Взагалі, UkraineNewLook передбачає цілу низку проектів, які будуть проходити в різних країнах світу. Зокрема, наступного року він пройде в Оттаві (Канада), Вашингтоні (США), Дубаї (ОАЄ), Токіо (Японія), Сіднеї (Австралія). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-