Гройсман пообіцяв, що уряд буде

Гройсман пообіцяв, що уряд буде "вести" кожну інвестицію

Укрінформ
Уряд супроводжуватиме кожне підприємство, щоб кожна інвестиція, яка прийшла в економіку країни, була успішною.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час церемонії відкриття заводу електрообладнання і автозапчастин компанії Fujikura, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вірю у те, що великих підприємств буде ставати все більше. Уряд сьогодні приділяє серйозну увагу кожному такому проекту. Ми будемо супроводжувати кожне підприємство, щоб кожна інвестиція, яка прийшла в економіку країни, була успішною. Моя вимога до всіх контролюючих структур, які іноді не дають нормально працювати: близько не наближайтеся до працюючих підприємств", - сказав Гройсман.

Він наголосив, що контролюючі органи мають працювати на відстані, працювати інтелектуально.

"Робіть усе для того, щоб усі інвестиції були успішними. Тому що від успіху наших інвестицій залежить успіх нашої держави. Нам потрібно стимулювати промисловість, нам потрібно завойовувати нові ринки. Тому пріоритетом уряду є створення механізму і для залучення та супроводження інвестицій, і для стимулювання нашого експортного потенціалу", - зазначив голова українського уряду.

Він підкреслив, що Україна має серйозні можливості стати економічно сильною країною.

"Я би хотів, щоб за найближчі 4-5 років ми стали країною з сильною національною економікою. Це наше завдання. Ми будемо інвестувати у якість життя українців, у нашу міць, оборону, безпеку і комфорт життя кожної людини", - додав Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-