«Картку киянина» від Ощадбанку отримали вже 350 тисяч містян

«Картку киянина» від Ощадбанку отримали вже 350 тисяч містян

Укрінформ
Минулого року Ощадбанк розпочав активний розвиток проекту «Картка киянина», що надало можливість отримати таку картку не лише соціальним верствам населення, а й усім киянам.

На сьогодні вже 350 тисяч мешканців столиці, з яких 311 тисяч користувачів карток, емітованих банком «Хрещатик», отримали «Картку киянина» від Ощадбанку та мають доступ до можливостей та сервісів, передбачених для цього продукту - про це повідомили у прес-службі Ощадбанку.

Щотижня близько 20 тисяч людей замовляють оформлення картки містянина, через що столичні відділення Ощаду працюють із великим навантаженням. Крім обслуговування соціальних проектів банк щомісячно здійснює понад 4,6 млн. операцій клієнтів.

З метою оформлення/переоформлення «Картки киянина» Ощадбанк пропонує для зручності та економії часу скористатись одним з варіантів:

1. Звернутись до будь-якого відділення Ощадбанку в Києві з паспортом та ідентифікаційним кодом. Якщо клієнт належить до пільгової категорії, потрібно надати відповідний документ або пенсійне посвідчення. В перший візит клієнт подає документи і оформлює заявку, а під час другого візиту отримує картку у відділенні. Наразі в Києві працює 221 відділення Ощадбанку. Адреси їх розташування – на офіційному сайті http://oschadbank.ua/ua/maps/.

2. Колишні клієнти банку «Хрещатик» можуть замовити  переоформлення картки в Контакт-центрі Ощадбанку за телефоном: 0800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України). У такому разі до установи банку необхідно буде завітати лише один раз – для отримання картки.

3. Колишні клієнти банку «Хрещатик» можуть замовити  переоформлення картки на офіційному сайті Ощадбанку. Система переоформлення працює за посиланням http://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/Kiev+Card/. День та відділення Ощадбанку для отримання картки обирає клієнт.

За інформацією банку, для людей, що мають право на пільги, доплати, допомоги, компенсації відповідно до чинного законодавства України та на додаткові  пільги, доплати, допомоги, компенсації відповідно до актів Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації, випуск «Картки киянина» є безкоштовним. Пільговики мають можливість:

1. Звернутись до відділення Ощадбанку та при оформленні заявки на отримання картки надати документ, що підтверджує наявність пільг, або пенсійне посвідчення.

2. Замовити перевипуск картки в Контакт-центрі Ощадбанку (для колишніх клієнтів банку «Хрещатик»).

3. Замовити перевипуск картки на офіційному сайті Ощадбанку (для колишніх клієнтів банку «Хрещатик»).

Для пільгових категорій клієнтів будуть доступні соціальні програми та транспортний додаток.

Якщо при отриманні картки з’ясувалось, що пільги не враховано і, відповідно, її випущено за стандартними тарифами банку, це означає, що з інформаційно-телекомунікаційної системи "Картка киянина" Центру міського процесингу до Ощадбанку не було передано відповідні дані. Банк готовий здійснити перевипуск таких карток безкоштовно, але для врегулювання питання про пільги клієнту необхідно звернутись до управління соцзахисту районної держадміністрації за місцем проживання, щоб інформацію про пільги було внесено до Центру міського процесингу.

Для клієнтів, які не мали і не мають пільг, картка випускається за стандартними тарифами, встановленими Ощадбанком.

Строк випуску «Картки киянина» становить близько 30 днів. Це зумовлено специфікою технологічного процесу, адже в ньому крім Ощадбанку задіяно партнерів проекту: Центр міського процесингу, КП «ГІОЦ», КП «Київський метрополітен». На відміну від звичайної платіжної картки «Картка киянина» містить фотографію користувача, соціальний та транспортний додатки. Розуміючи всю важливість своєї соціальної місії, Ощадбанк докладає максимальних зусиль для забезпечення швидкого перевипуску «Карток киянина», повідомляють у прес-службі.

«Картка киянина» - багатофункціональна банківська платіжна картка. Її користувачі мають можливість не лише отримувати знижки в торгових точках, аптеках, закладах медицини, а й оплачувати комунальні послуги, сплачувати карткою за товари та послуги у торговельно-сервісній мережі.

Протягом останніх років Ощадбанк активно співпрацює з Київською міською державною адміністрацією в рамках реалізації та розвитку соціальних, комунальних, інноваційних програм. Нещодавно в рамках проекту «Картка киянина» було запущено пілотний модуль «Картка учня». В 2015 році Ощадбанком спільно з партнерами впроваджено революційну технологію безконтактної оплати проїзду у столичному метро.

Крім того, Ощадбанк на постійній основі активно співпрацює з комунальним підприємством «ГІОЦ» з питань модернізації та оптимізації приймання платежів за комунальні послуги. Користувачі «Моєї картки» та «Картки киянина» від Ощадбанку мають змогу оплачувати комунальні послуги на сайті ГІОЦ без жодних комісій та черг у зручний для них час. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-