Укртрансгаз розпочинає реконструкцію компресорних станцій

Укртрансгаз розпочинає реконструкцію компресорних станцій

Укрінформ
З урахуванням прогнозних сценаріїв роботи газотранспортної системи України повної реконструкції потребують компресорні станції «Ананьїв», «Південнобузька», «Задніпровська», «Бар», «Ромни», «Яготин», «Орлівка-1,2» та компресорний цех №4 на Більче-Волицько-Угерському газосховищі.

Про це повідомляє прес-служба компанії. 

«З урахуванням прогнозних сценаріїв роботи ГТС в найближчі десять років до переліку об’єктів, які потребують повної реконструкції до 2019 року, були віднесені наступні компресорні станції: «Ананьїв», «Південнобузька», «Задніпровська», «Бар», «Ромни», «Яготин», «Орлівка-1,2» та компресорний цех №4 на Більче-Волицько-Угерському газосховищі», - наголошується у повідомленні.

Зазначається, що для п’яти компресорних станцій вже є проектна документація, згідно з якою очікувана вартість реконструкції у перерахунку на один мегават потужності - найменша при виконанні робіт за власні кошти в Укртрансгазі. 

«Оператор газотранспортної системи України планує до 2019 року повністю реконструювати дев’ять компресорних станцій», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-