Гройсман вимагає прибрати подвійний контроль на митниці

Гройсман вимагає прибрати подвійний контроль на митниці

Укрінформ
Необхідно навести порядок у системі ДФС та митниці до нового року.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на засіданні уряду у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це вимога моя до ДФС, Романе Михайловичу (Насіров - ред.), наведіть там порядок. Щоб люди відчували, що про них хоч хтось думає", - сказав Гройсман.

Він визнав, що черги на митниці є й в інших країнах, але там є людські умови для громадян, чистота, є медпункт, а в Україні "ні в туалет сходити, ні нормально почекати".

Прем'єр також обурений самою процедурою митного контролю, коли людина змушена зі своїми документами бігати від одного чиновника до іншого. "Я вимагаю спільно від ДФС та Держприкордонслужби: немає чого людям, які подорожують, кланятися, виходити з автомобіля та бігати із документами", - сказав глава уряду.

Він також вимагає прибрати подвійний контроль на митниці. "До нового року переробіть всю систему: прийшов прикордонник, взяв паспорт у людини, пішов і зробив свою роботу, митник підійшов, подивився, якщо потрібно, і людина поїхала. Цей подвійний контроль нікому не потрібний", - сказав Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-