В Ощадбанку заперечують існування податкового боргу

В Ощадбанку заперечують існування податкового боргу

Укрінформ
У ПАТ "Ощадбанк" стверджують, що всі податкові зобов'язання банком сплачені в повному обсязі та в установлені законодавством терміни.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"За 8 місяців поточного року банком сплачено податки, збори та здійснено обов'язкові платежі на суму близько 1,5 млрд грн", - йдеться в повідомленні.

У банку зазначають, що у 2015 році банк сплатив податки, збори та здійснив обов'язкові платежі на суму більш ніж 2 млрд грн.

"Підставою для появи інформації щодо податкового боргу може бути наявність станом на 22 вересня 2016 року в інтегрованій картці платника податку АТ "Ощадбанк" у податкових органах податкового боргу на суму 236 грн 33 коп. по сплаті податкового зобов'язання з податку на нерухоме майно. У зв'язку з продажем об'єкта оподаткування Ощадбанк надав до податкової інспекції  уточнюючу податкову декларацію. З технічних причин в інтегрованій картці платника податку в ДФС України дане зменшення не було відображено. На сьогодні направлено лист до ОДПІ про необхідність правильного відображення в інтегрованій картці платника податку поданих декларацій АТ "Ощадбанк", - пояснюють у банку.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Кабмін 22 вересня затвердив нові критерії відбору уповноважених банків для виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, пенсій і грошової допомоги, яким в Україні відповідають 14 фінустанов. Однак дев'ять із них, у тому числі Ощадбанк, за даними Державної фіскальної служби, мали податкову заборгованість станом на 21 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-