Між Україною і Грецією курсуватиме пором

Між Україною і Грецією курсуватиме пором

Укрінформ
В Афінах пройшла перша технічна нарада експертів з розвитку співробітництва між Україною та Грецькою Республікою в морській галузі, у ході якої сторони визначили конкретні напрямки співпраці, зокрема - щодо організації поромної переправи між двома країнами.

Про це повідомляє Адміністрація морських портів України. 

"З 13 по 14 вересня 2016 р. в Міністерстві мореплавства та острівної політики Греції (м.Пірей) проходила Перша технічна нарада експертів з розвитку співробітництва між Україною та Грецькою Республікою в морській галузі. Зокрема, було досягнуто домовленості про взаємну підтримку на рівні міжнародних морських організацій та європейських структур; обмін інформацією; надання допомоги грецькою стороною в реформуванні морського сектору України, зокрема, портової інфраструктури, у відповідності до стандартів ЄС, а також започаткування спільного опрацювання техніко-економічних аспектів організації поромної переправи між Україною та Грецією", - йдеться у повідомленні.

За результатами наради було підписано спільний протокол, в якому конкретизовані напрямки двостороннього співробітництва в морській сфері («дорожня карта»), а також зафіксовано намір обох сторін створити Постійно діючу комісію з морського співробітництва між Україною та Грецією.

Наступну зустріч планується провести в 2017 році в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-