Перша бюджетна дискусія в Раді буде у середу - Парубій

Перша бюджетна дискусія в Раді буде у середу - Парубій

Укрінформ
У середу в парламенті вперше публічно обговорять проект державного бюджету на 2017 рік.

Про це заявив голова ВР Андрій Парубій, повідомляє "112 Україна".

"Бюджет надходить у бюджетний комітет і комітет як орган Верховної Ради, який і має головну відповідальність вивчення і внесення пропозицій до бюджету, він і буде пропонувати депутатам як далі діяти ВР. Тому процес йде відповідно до закону і регламенту, і ми чекаємо на рекомендації бюджетного комітету. У середу ми повинні розглядати його на сесії ВР. Будуть пропозиції та доповіді і буде перша публічна дискусія з приводу внесеного бюджету", - прокоментував спікер.

Він додав, що у деяких фракцій, зокрема "Народного фронту", були запитання до документа. "У НФ були питання щодо оборонного сектора і за освітою, були питання по боротьбі із злочинність, піднятті зарплат для слідчих. В цілому в дискусії багато ініціативи уряду були підтримані НФ", - зазначив Парубій.

Раніше повідомлялося, що проект держбюджету-2017 планується представити в Раді у середу. Як відомо, Кабінет міністрів пропонує затвердити головник кошторис з доходами 706,3 млрд грн і витратами 775,3 млрд грн. Документ опублікований на сайті Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-