Київенерго: Нам вдалось залатати аварійні місця

Київенерго: Нам вдалось залатати аварійні місця

Укрінформ
Тепломережі Києва вдалося підготувати до нового опалювального сезону попри те, що рахунки ПАТ "Київенерго" заарештовані.

Про це заявила фінансовий директор ПАТ "Київенерго" Тетяна Грязнова під час "круглого столу" з питань підготовки до нового опалювального сезону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цьогоріч не вдалося провести заплановану модернізацію тепломереж через арешт рахунків "Київенерго", однак нам вдалось залатати аварійні місця, виявлені під час гідравлічних випробувань, і таким чином підготувати тепломережі міста до опалювального сезону", - сказала Грязнова.

Водночас президент міжгалузевої асоціації "Укртеплокомуненерго" Арсентій Блащук наголосив, що для запуску цьогорічного опалювального сезону необхідно, аби НАК "Нафтогаз України" дозволив теплокомуненерго закуповувати газ для постачання населення без попередніх розрахунків за борги минулих років.

"Для запуску опалювального сезону необхідно, аби "Нафтогаз" провів номінацію газу без умови розрахунку з попередніми боргами", - сказав Блащук.

Наразі ж, за його словами, через арешт рахунків теплокомуненерго комунальні підприємства не зможуть постачати тепло населенню. Утім, це не стосується лікарень, шкіл і дитсадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-