Гройсман сьогодні вручатиме нагороди за електронну демократію

Гройсман сьогодні вручатиме нагороди за електронну демократію

Укрінформ
У п'ятницю, 16 вересня, журі визначить та нагородить переможців Першого національного конкурсу ІТ-проектів з електронної демократії EGAP Challenge. У нагородженні візьме участь прем’єр-міністр України

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Церемонія нагородження стане заключною частиною Demo Day першого циклу конкурсу EGAP Challenge, якій передуватиме презентація команд-фіналістів та засідання журі. Метою конкурсу є запровадження нових інструментів електронної демократії, що допоможуть громадянам отримувати нові якісні сервіси, ефективно взаємодіяти та безпосередньо впливати на владу, а владі – досягти нового рівня прозорості та ефективності», - йдеться у повідомленні.

Відзначимо, конкурс стартував у квітні 2016 року, на попередніх етапах було проведено низку інформаційних та просвітницьких заходів, чотири креативних вікенди, в результаті яких з понад 60 проектів було відібрано 15 фіналістів, що пройшли програму інкубації.

EGAP Challenge є спільною ініціативою Державного агентства з питань електронного урядування України та Фонду Східна Європа в рамках реалізації Програми EGAP. Програма фінансується Швейцарською Конфедерацією і виконується Фондом Східна Європа та Фондом Innova Bridge у співпраці з іншими організаціями.

Участь в урочистій церемонії нагородження також візьмуть Міхал Боні – депутат Європейського Парламенту, Хольгер Тауш – Директор Швейцарського бюро співробітництва в Україні, Олександр Риженко – голова Державного Агентства з питань е-урядування, керівники компаній-партнерів Конкурсу Cisco, IBM, Intel, Denovo.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-