Суд підтвердив законність ліквідації Укркомунбанку

Суд підтвердив законність ліквідації Укркомунбанку

Укрінформ
Київський апеляційний адміністративний суд 13 вересня 2016 року підтвердив правомірність та законність прийняття Нацбанком рішення про визнання ПАТ "Український комунальний банк" неплатоспроможним.

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Київський апеляційний адміністративний суд 13 вересня 2016 року підтвердив правомірність та законність прийняття Національним банком рішення про віднесення ПАТ "Український комунальний банк" (ПАТ "Укркомунбанк") до категорії неплатоспроможних», - йдеться у повідомленні.

У НБУ зазначають, що до Окружного адміністративного суду Києва звернувся акціонер банку ТОВ "Лугтеплосервіс", який вимагав скасувати постанову Правління НБУ про віднесення ПАТ "Укркомунбанк" до категорії неплатоспроможних. 11 липня 2016 року суд першої інстанції відмовив ТОВ "Лугтеплосервіс" у задоволенні позовних вимог до НБУ.

Не погоджуючись з рішенням, позивач звернувся з апеляційною скаргою до Апеляційного суду, який залишив скаргу без задоволення.

Як повідомлялося, ПАТ "Укркомунбанк" було визнано неплатоспроможним 12 травня 2015 року. 14 вересня 2015 року Нацбанк прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Укркомунбанк".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-