Кабмін змінив порядок призначення субсидій

Кабмін змінив порядок призначення субсидій

Укрінформ
У змінах щодо порядку призначення субсидій, які були затверджені на засіданні уряду у четвер, до сукупного доходу не враховуватиметься вартість безоплатно отриманих санаторних путівок.

Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

“Внесеними змінами передбачається не враховувати до сукупного доходу при призначенні субсидії вартість безоплатно отриманих санаторно-курортних путівок, протезно-ортопедичних виробів, засобів реабілітації, регресних виплат за заподіяну шкоду здоров'ю працівникові, що пов'язане з виконанням ним трудових обов'язків”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внесені зміни до порядку призначення субсидій також передбачають при призначенні субсидії у І кварталі до середньомісячного доходу враховувати дохід від земельної частки, що нарахований один раз на рік у IV кварталі попереднього року, у середньомісячному розмірі на підставі відповідних довідок.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів у четвер, 8 вересня, ухвалив проект постанови про внесення змін до положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-