Суд підтвердив законність ліквідації банку

Суд підтвердив законність ліквідації банку "ТК Кредит"

Укрінформ
Донецький окружний адміністративний суд 2016 року підтвердив законність прийняття Національним банком рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ КБ "ТК Кредит".

Про інформує прес-служба НБУ.

"Виходячи з матеріалів справи, один із акціонерів банку, ТОВ "Еко вугілля України", звернувся до Донецького окружного адміністративного суду з вимогою визнати протиправними, а також скасувати рішення Національного банку України та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про віднесення ПАТ КБ "ТК Кредит" до категорії неплатоспроможних та про його ліквідацію. Постановою Донецького окружного адміністративного суду у задоволенні позову відмовлено", - йдеться в повідомленні.

У НБУ зазначають, що адміністративна справа розглядалася у місті Слов'янськ, куди переїхав Донецький окружний адміністративний суд, в режимі відеоконференції.

Як повідомлялося, ПАТ КБ "ТК Кредит" визнано неплатоспроможним 9 лютого 2016 року через непрозорість структури власності. Рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ КБ "ТК Кредит" Нацбанк прийняв 7 квітня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-