Суд наклав арешт на всі рахунки Одеського припортового

Суд наклав арешт на всі рахунки Одеського припортового

Укрінформ
Господарський суд Одеської області на забезпечення клопотання ТОВ ГК "Укргаз" наклав арешт на грошові кошти, що знаходяться на всіх розрахункових рахунках Одеського припортового заводу.

Відповідна судова ухвала оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

"Клопотання товариства з обмеженою відповідальністю ГК "УКРГАЗ" про вжиття заходів до забезпечення позову підлягає задоволенню, а поданий позов слід забезпечити шляхом накладення арешту на грошові кошти, що знаходяться на всіх розрахункових рахунках публічного акціонерного товариства "Одеський припортовий завод" в межах заявлених позовних вимог у розмірі 109 374 013,04 грн”, - йдеться в ухвалі.

Зазначене клопотання було внесене на розгляд суду у зв'язку з невиконанням "Одеським припортовим заводом" грошових зобов’язань за укладеним із "Укргаз" договором купівлі-продажу природного газу.

При цьому, суд визнав обгрунтованими припущення "Укргаз", що майно (в тому числі грошові суми, цінні папери тощо), яке є в "Одеського припортового заводу" на момент пред'явлення позову до нього, можуть зникнути або зменшитись на момент виконання рішення.

Ухвала про арешт рахунків може бути оскаржена в апеляційному та касаційному порядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-