Український авторинок за місяць зріс майже на 60%

Український авторинок за місяць зріс майже на 60%

Укрінформ
Вітчизняний авторинок в останній місяць літа зріс на 58% порівняно з показниками минулого року. Лідером ринку стала японська Toyota.

Про це повідомляє інформаційно-аналітична група Auto-Consulting.

"У серпні, незважаючи на спад ділової активності, авторинок навпаки набрав обертів. Зусиллями всіх операторів вдалося реалізувати 5624 новеньких авто, що на 58% більше, ніж рік тому", - говориться у повідомленні.

Лідером українського авторинку у серпні стала Toyota, чия продукція становила 12% всіх продажів. На другій позиції - Renault з показником 9,9%. У трійці лідерів опинився бренд Ford завдяки великому постачанню автомобілів для медустанов.

Спад продажу було зафіксовано у мережі Volkswagen, через що німецька автомарка опустилася на четверте місце на ринку. Додали в обсягах продажів марки Kia, Hyundai, ЗАЗ і Mazda. Остання зуміла піднятися відразу на чотири позиції й знову ввійти до Топ-10 найпопулярніших брендів.

Топ преміальних виробників місяця очолив Mercedes-Benz, за яким йдуть Audi і Lexus.

Як кажуть в AUTO-Consulting, зростання продажу у серпні позначилося на підсумковій картині українського авторинку за вісім місяців цього року. Так, з початку 2016 року дилерам уже вдалося реалізувати 37988 автомобілів, що на 44% вище, ніж рік тому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-