Вдалий експеримент: Укравтодор сфотографував ремонти

Вдалий експеримент: Укравтодор сфотографував ремонти "на папері"

Укрінформ
Експеримент з фотофіксації стану доріг в одній з областей виявив спроби окремих чиновників нажитися на ремонті доріг.

Про це заявив в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Євген Барах на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що ми насправді отримали (з експерименту. - Ред.): що з квадратури 15 тисяч метрів квадратних ми підтвердили фактичне виконання таким чином десь близько 6,5 тисяч. Все решта було практично відсутнім. У зв'язку з цим всі підготовлені матеріали будуть передані в компетентні органи, щоб цим займались уже інші інстанції", - сказав Барах.

Він запропонував поширити цей експеримент на всі області, аби за допомогою фотофіксації звіряти заявлений обсяг виконання робіт із фактичним.

У свою чергу Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зазначив, що звернеться до правоохоронних органів з приводу проведення перевірки за фактом "відкатів на дорогах".

"Тих, хто займається відкатами на дорогах, треба посадити в тюрму. У мене прохання до всіх правоохоронних органів: я сам особисто підпишу ці звернення, щоб по кожній області в цьому плані попрацювали. Продовжуйте це і не робіть це експериментом", - заявив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-