Іноземні бізнесмени отримають преференції в США

Іноземні бізнесмени отримають преференції в США

Укрінформ
У Білому домі заявили про намір спростити процедуру видачі віз іноземним підприємцям, які готові почати новий бізнес в США.

Про це повідомляє Голос Америки.

Відповідно до пропозиції Білого дому, підприємці, які володіють принаймні 15-ти відсотками пакетів акцій у новостворених за останні три роки проектах у США і заручилися підтримкою американських інвесторів принаймні на 345 тисяч доларів, можуть отримати тимчасовий дозвіл на проживання та роботу у США.

Адміністрація сподівається, що нові правила набудуть чинності вже до кінця президентського терміну Барака Обами, який закінчується 20 січня 2017 року, і очікують, що принаймні 3 тисячі підприємців скористаються цією можливістю.

Пропозиція є втіленням у життя обіцянки Обами «привернути до США найкращих, найталановитіших підприємців для розвитку нових великих компаній тут», - говорить радник президента з питань політики в сфері технологій Том Калі. За його словами, саме іммігранти заснували чверть високотехнологічних компаній по всій країні та понад половини стартапів в Кремнієвій Долині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-