У Держспоживслужбі похвалили бізнес: піклується про споживача

У Держспоживслужбі похвалили бізнес: піклується про споживача

Укрінформ
Прогресивні підприємці в Україні започатковують практику проведення добровільних досліджень своєї продукції.

Про це заявили в Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. 

"Сьогодні вітчизняний бізнес приходить до розуміння, що для забезпечення високої якості харчових продуктів потрібно не лише запровадити високі стандарти технології виробництва. Необхідно в першу чергу бути відповідальним за свого споживача", - наголосили в Держпродспоживслужбі.

Так, наприклад, Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» у 2016 році ініціювала проведення добровільного дослідження українського морозива в ДП «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів». Це дозволить збільшити обсяги надходження на внутрішній споживчий ринок високоякісних харчових продуктів та зобов'яже підприємства добросовісно дотримуватися вимог законодавства при їх виробництві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-