Нацбанк досі не перерахував до бюджету прибуток за 2015 рік

Нацбанк досі не перерахував до бюджету прибуток за 2015 рік

Укрінформ
Національний банк України готовий перерахувати до бюджету прибуток за 2015 рік у розмірі 38,164 млрд грн, щойно буде сформовано Раду НБУ.

Про це повідомили у Міністерстві фінансів за підсумками засідання Ради з фінансової стабільності під головуванням міністра фінансів Олександра Данилюка за участю голови Національного банку України Валерії Гонтаревої, керівників національних комісій - регуляторів фінансового ринку Тимура Хромаєва та Ігоря Пашка, директора-розпорядника ФГВФО Костянтина Ворушиліна.

"Учасники засідання обговорили важливість перерахування прибутку НБУ до Державного бюджету України для успішного його виконання. Валерія Гонтарева запевнила присутніх у повній готовності НБУ перерахувати прибуток за 2015 рік у розмірі 38,164 млрд грн. Для цього необхідно якнайшвидше сформувати Раду НБУ, яка має затвердити фінансову звітність Національного банку", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на засіданні порушувалося питання відновлення кредитування економіки у 2017 році. На заваді цьому стоять непрацююча судова система, відсутність законодавства про посилення прав кредиторів та високе боргове навантаження більшості великих підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-