Британія співпрацюватиме з Україною у сфері ядерної енергетики

Британія співпрацюватиме з Україною у сфері ядерної енергетики

Укрінформ
Велика Британія вітає кроки, яких вживає влада України для зміцнення енергобезпеки країни та диверсифікації постачання енергоносіїв, та надалі співпрацюватиме з нами у галузі ядерної енергетики.

Про це заявила посол Великої Британії Джудіт Гоф під час церемонії підписання договору про співпрацю в сфері поставок збагаченого урану між британсько-німецько-голландською компанією Urenco і НАЕК «Енергоатом», яка відбулася 18 серпня, повідомляє прес-служба "Енергоатому".

«Сполучене Королівство вітає кроки, яких вживає влада України для зміцнення енергетичної безпеки країни та диверсифікації постачання енергоносіїв. Посольство Великої Британії в Україні буде й надалі співпрацювати з Urenco та Енергоатомом у галузі ядерної енергетики для досягнення цієї мети», - сказала Гоф. 

Як повідомлялося, сьогодні британсько-німецько-голландська компанія Urenco і НАЕК «Енергоатом» підписали угоду про співпрацю у сфері постачання збагаченого урану. Сировина використовуватиметься для виробництва ядерного палива для АЕС України на підприємстві компанії Westinghouse у Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-