Нафту після стрибка пішла вниз

Нафту після стрибка пішла вниз

Укрінформ
Ціни на нафту в середу після значного зростання напередодні перейшли до зниження на тлі повідомлення Американського інституту нафти (API) щодо запасів сировини в США.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

На Нью-Йоркській товарній біржі ф'ючерси на нафту марки WTI з поставкою у вересні зменшилися в ціні на 0,60%, до $46, 30 за барель. На ICE Futures Exchange нафта марки Brent з поставкою у жовтні подешевшала на 0,79%, до $48, 84 за барель.

У вівторок нафтові ціни зросли до максимумів з липня на очікуваннях інвесторів неофіційної зустрічі членів ОПЕК на вересневому форумі в Алжирі та можливості досягнення угоди щодо заморожування рівня видобутку "чорного золота". Так, нафта марки Brent уперше з 7 липня перевищила позначку в 49 доларів за барель.

Однак у середу нафта торгується в "червоній зоні" на фоні даних Американського інституту нафти. Згідно з опублікованими даними, запаси нафти у США знизилися за тиждень, що завершився 12 серпня, на 1 мільйон барелів, а запаси бензину - зросли на 2,2 мільйона барелів.

Тепер інвестори очікують даних про запаси від Міненерго США, які будуть опубліковані пізніше в середу. На думку аналітиків, комерційні запаси нафти у США (виключаючи стратегічний резерв) за тиждень знизилися на 0,522 мільйона барелів, або на 0,2% - до 523,07 мільйона барелів.

Станом на 09:00 за київським часом ціну на нафту марки Brent встановлено на рівні 48,85 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася за ціною 49,05 долара за барель, що на 18 центів нижче від рівня закриття торгів ($49, 23).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-