Укртрансбезпека вже

Укртрансбезпека вже "назбирала" штрафів на 20 мільйонів

Укрінформ
За шість місяців роботи Державна служба України з безпеки на транспорті нарахувала штрафів на суму 19 млн грн. Частина коштів уже перерахована до держбюджету.

Про це заявив голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк під час засідання колегії за підсумками роботи за перше півріччя 2016 року, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За результатами перевірок нараховано штрафних санкцій на суму 19 млн грн, перераховано до бюджету країни близько 4 млн грн. Надано близько 368 адміністративних послуг на суму 32 млн грн", - розповів керівник Укртрансбезпеки.

За його словами, за поточні 6 місяців роботи Уктрансбезпека перевірила більш як 120 тисяч транспортних засобів, з яких близько 70 тис. склали рейдові перевірки, а 50 тис. - транспортні засоби вагового контролю.

"На сьогоднішній день кількість перевірених автомобілів вже сягає більше 220 тис. За цей період виялено 10 тис. порушень законодавства у сфері автотранспорту, з яких 1,5 тис. порушень пов'язані з недотриманням вагових та габаритних параметрів", - наголосив очільник держслужби.

Як відомо, положення про Державну службу України з безпеки на транспорті було затверджене 11 лютого 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-