АМКУ взявся за аеропорт

АМКУ взявся за аеропорт "Бориспіль" - нардеп

Укрінформ
Антимонопольний комітет України (АМКУ) розпочав розгляд справи за ознаками порушення ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" законодавства про захист економічної конкуренції на ринку спеціалізованих послуг. 

Про це повідомляє прес-служба народного депутата Юрія Дерев'янка з посиланням на лист-відповідь Антимонопольного комітету. 

"За результатами проведеного Антимонопольним комітетом України дослідження з урахуванням отриманої від Вас інформації розпочато розгляд справи № 130-26.13/127-16 за ознаками порушення ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку спеціалізованих послуг у Міжнародному аеропорту "Бориспіль" шляхом застосування різних умов до рівнозначних угод із суб'єктами господарювання без об'єктивно виправданих причин", - йдеться у відповіді АМКУ. 

Нагадаємо, Юрій Дерев'янко 13 червня провів спільне засідання підкомітетів Комітету з питань запобігання і протидії корупції та комітету з питань транспорту, на якому з"ясувалось, що аеропорт "Бориспіль" надав знижку авіакомпанії МАУ у розмірі 80%. Після цього НАБУ розпочало обшуки в офісі компанії МАУ, яка належить олігарху Коломойському.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-