Антикорупційна програма в Укрзалізниці допоможе виявити

Антикорупційна програма в Укрзалізниці допоможе виявити "шкідників"

Укрінформ
В Укрзалізниці з метою профілактики посадових зловживань запровадили антикорупційну програму.

Як повідомляє прес-служба компанії, відповідний наказ підписано 28 липня.

«В Україні загалом гігантський рівень корупції. Якщо ми хочемо змін для Укрзалізниці, неприпустимо, щоб корупція завдавала їй тяжких репутаційних ризиків, підривала довіру в клієнтів та плямувала саму професію залізничника. Не можна допускати існування різних схем, роботу в інтересах певних контрагентів. Через це компанія втрачає кошти, які необхідні для того, щоб мати ліпший сервіс, вокзали, поїзди. Ми прийняли антикорупційну програму, і вона буде втілюватися, однак це гігантська праця», – наголосив голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Бальчун.

Зазначається, що антикорупційна програма - це документ, на основі якого будуть формуватися всі акти товариства та вноситимуться зміни до існуючих наказів, регламентів, порядків, посадових інструкцій, розпорядку дня тощо.

"Завдяки цій програмі кожен працівник Укрзалізниці буде чітко розуміти, яких норм він повинен дотримуватися, а також усвідомлювати дисциплінарні заходи, які можуть бути вжиті до нього в разі порушення. Це дозволить в максимально короткий термін очистити компанію від корупційних схем та виявити людей, дії яких завдають матеріальних збитків компанії, шкодять її репутації", - вважають в Укрзалізниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-