Фіскальну службу зобов'язали визнати заставою присвоєний

Фіскальну службу зобов'язали визнати заставою присвоєний "Укрнафтою" газ

Укрінформ
Суд зобов'язав Державну фіскальну службу прийняти 2 млрд кубометрів газу в якості податкової застави від ПАТ "Укрнафта".

Про це інформує прес-служба компанії.

"4 серпня 2016 року набуло чинності рішення апеляційного адміністративного суду м.Києва, яке зобов'язало Державну фіскальну службу України прийняти 2 млрд куб.м природного газу 2006 року видобутку в якості податкової застави від ПАТ "Укрнафта", - йдеться у повідомленні.

Як нагадують у компанії, раніше "Укрнафта" пропонувала механізм погашення податкової заборгованості - в якості ліквідного майна було запропоновано використовувати 2 млрд кубометрів газу, який знаходиться на балансі компанії.

"Однак ДФС відмовилася від опису цього майна, у зв'язку з чим ПАТ "Укрнафта" звернулося до судових органів за захистом порушених прав та інтересів", - інформує компанія.

8 червня 2016 року Окружний адміністративний суд м. Києва зобов'язав ДФС описати 2 млрд кубометрів природного газу в якості податкової застави, а відмова здійснення опису була визнана протиправною.

"Укрнафта" очікує якнайшвидших дій з боку ДФС, оскільки це рішення допоможе компанії повністю вирішити проблеми з "історичною" податковою заборгованістю", - наголосили в компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-