ЕРУ Трейдинг і PGNiG почали поставки газу з Польщі в Україну

ЕРУ Трейдинг і PGNiG почали поставки газу з Польщі в Україну

Укрінформ
"ЕРУ Трейдинг" (дочірнє підприємство компанії Енергетичні ресурси України) спільно з польською державною нафтогазовою компанією PGNiG почали поставки природного газу з Польщі в Україну.

Про це повідомляється на сайті енерготрейдера.

"ЕРУ Трейдинг" і PGNiG здійснили перші поставки природного газу з Польщі в Україну для забезпечення промислових споживачів на вітчизняному ринку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, грунтуючись на угодах між двома компаніями, "ЕРУ Трейдинг" закріпить за собою позицію найбільшого приватного імпортера природного газу в Україні.

"Наша співпраця з найбільшою польською енергетичною компанією PGNiG є важливим кроком, який допоможе "ЕРУ Трейдинг" диверсифікувати наш портфель і забезпечити наших покупців надійними і доступними за ціною поставками природного газу", - заявив Ярослав Мудрий, комерційний директор української компанії.

"Ми вважаємо, що співпраця допоможе і далі розвивати ринок природного газу і інтегрувати Україну в систему Європейського енергетичного ринку в цілому", - додав він.

Крім цього, за його словами, співпраця з PGNiG дає змогу "ЕРУ Трейдинг" пропонувати українським споживачам європейські інструменти для купівлі газу, а також знизити пов'язані комерційні ризики.

"Великий портфель поставок в "ЕРУ Трейдинг" дає можливість компанії пропонувати своїм покупцям в Україні найкращі комерційні умови, а також широкий вибір коротко- і довгострокових опцій поставок енергетичних продуктів всередині країни", - наголосив Мудрий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-