Внаслідок реформ

Внаслідок реформ "Укргазвидобування" досягло сумарного ефекту в 3 млрд грн

Укрінформ
Ефект від комплексних реформ ПАТ “Укргазвидобування” з липня 2015 по липень 2016 року становить 3 млрд грн.

Про це повідомляє прес-служба Укргазвидобування.

«3 млрд грн становить сумарний ефект комплексних реформ та трансформації бізнес-процесів новим менеджментом ПАТ “Укргазвидобування” за рік, від липня 2015 до липня 2016», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що результат складається з економії завдяки прозорості та конкурентності закупівель – 1,57 млрд грн, підвищенню доходів від переходу до конкурентних продажів продуктів переробки та модернізації до стандартів Євро 4, 5 - 866 млн грн, підвищенню продуктивності робіт (буріння, ремонтів), пришвидшення вводу нових свердловин, позитивного ефекту від реструктуризації позик, покращення фінансової дисципліни, перегляду угод попередніх періодів з неринковими умовами тощо.

“Дуже показовим є те, що цей ефект складається з досягнень усіх напрямків: закупівлі, реалізація, виробництво, фінанси, безпека тощо. Зміна на конкурентну та прозору процедуру закупівлі тільки одного з потрібних для видобування вуглеводнів реагенту - метанолу, принесла УГВ річну економію 230 млн грн», – сказав голова правління ПАТ “Укргазвидобування” Олег Прохоренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-