P&G інвестувала в благодійні проекти Донбасу понад $1,2 мільйона

P&G інвестувала в благодійні проекти Донбасу понад $1,2 мільйона

Укрінформ
Компанія Procter&Gamble у період 2015-2016 років інвестувала в благодійні проекти на території України понад $1,2 мільйона. Зокрема, у рамках однієї з програм компанії близько півмільйона мешканців Донеччини та Луганщини отримали допомогу.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба компанії.

"За період 2015-2016 рр. P&G інвестувала в благодійні проекти на території України понад 1200000 доларів США. Програма "Піклування у кожен дім" стала пріоритетним проектом P&G в Україні за останні 1,5 роки. У рамках програми понад 500000 українців, які потребують допомоги, отримали необхідні засоби особистої гігієни та догляду за домом", - йдеться у повідомленні.

Зазначена програма була запущена на підтримку мешканців Донецької та Луганської областей, які мають гостру потребу у поставках особистої гігієни. Крім того, за останній рік 90% співробітників P&G, підтримуючи політику корпоративної соціальної відповідальності, взяли участь у 10 локальних та 3 національних благодійних акціях у ролі волонтерів.

Компанія P&G веде свою діяльність приблизно у 70 країнах, володіє брендами Always, Ariel, Blend-a-Med, Fairy, Gillette, Head & Shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene, Tide та Vicks.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-