МВФ повернеться до траншу для України після канікул

МВФ повернеться до траншу для України після канікул

Укрінформ
Рада директорів Міжнародного валютного фонду зможе зібратися для розгляду питання щодо виділення наступного траншу для України вже після літніх канікул.

Про це заявив під час прес-конференції в четвер у Вашингтоні заступник речника МВФ Вільям Мюррей, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми не очікуємо засідання Ради до канікул, які розпочнуться після цього тижня. Ми очікуємо, що питання України буде розглянуто Виконавчою Радою через певний час після того, як Рада відновить свою роботу", - зазначив представник Фонду.

Відповідаючи на уточнююче запитання щодо конкретної дати, він зауважив, що до завершення канікул дата засідання керівництва Фонду щодо перегляду програми для України не називатиметься. При цьому представник МВФ уточнив, що Рада директорів не працюватиме з 1 серпня впродовж двох тижнів.

Як повідомляв Укрінформ, раніше очікувалось, що Фонд виділить Україні $1,7 млрд в наступному транші. Втім, за інформацією, яка стала надходити останнім часом, у МВФ розглядають можливість виділення $1 млрд зараз, а решту перенести на наступні виплати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-