Гройсман хоче інтегрувати ProZorro з держреєстрами

Гройсман хоче інтегрувати ProZorro з держреєстрами

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дав доручення щодо співпраці Мін’юсту, МВС, Мінфіну та ДФС зробити інтеграцію з державними реєстрами для підвищення ефективності роботи системи ProZorro.

Відповідне доручення він дав на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Буде відповідне доручення уряду щодо співпраці Мін’юсту, МВС, Мінфіну, ДФС зробити інтеграцію з державними реєстрами для підвищення ефективності роботи", - сказав Гройсман.

Відповідне доручення було дане після того, як заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов попросив допомоги у Міністерства юстиції, МВС та ДФС стосовно інтеграції з державними реєстрами. "Це одне з питань, яке необхідне для того, аби унеможливлювати корупційні випадки, а з іншого боку для того, аби зробити закупівлі більш зручними для бізнесу", - зазначив Нефьодов.

Він також зазначив, що у Мінекономрозвитку є питання стосовно під'єднання до єдиного державного реєстру, а також стосовно довідки про несудимість яку видає МВС.

"Тому прошу керівництво цих органів допомогти нам полегшити роботу і собі, і системі державних закупівель", - зазначив Нефьодов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-