Прем'єр-міністр заявив про початок економічного зростання

Прем'єр-міністр заявив про початок економічного зростання

Укрінформ
Україна впродовж 4-5 останніх місяців демонструє економічне зростання.

Про це на засіданні уряду заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наш план є антипопулістичним та абсолютно реальним. Коли популісти розповідають про те, як потрібно змінювати життя в країні, але не пропонують нічого конкретного, це є ніщо інше, як загравання. Ми маємо ухвалювати ті рішення, які допоможуть країні вирватися із тієї ситуації, яка є. За останні 4-5 місяців ми маємо непогані показники економічного зростання», - сказав Гройсман.

На його думку, навіть невелике економічне зростання є сигналом того, що ВВП може зростати в рази.

«Що стосується індексу промислової продукції, порівнюючи з аналогічним періодом минулого року, за січень-червень 2016 року ми маємо 102%, індекс будівельної продукції - 109%, обіг підприємств транспорту – 102,4%. Треба укріплювати це зростання», - зазначив Гройсман.

За його словами, інвестори готові вкладати кошти в Україну.

«Але вони хочуть прозоре податкове законодавство, чесні суди, реорганізацію контролюючих структур за європейським зразком», - наголосив глава уряду.

Гройсман запевнив, що уряд буде "інтенсивно втручатися" у роботу тих контролюючих органів, які втручаються у роботу бізнесу.

«Сигнали, які ми маємо, є достатньо неприємними. Є абсолютно нормальні можливості розвивати промисловість. Я би хотів, щоб контролюючі структури не зустрічалися з бізнесом, не заважали йому і займалися інтелектуальною працею», - підкреслив Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-