Нафта Brent торгується на рівні $46,3

Нафта Brent торгується на рівні $46,3

Укрінформ
Ціни на нафту в п'ятницю демонструють слабку різноспрямовану динаміку на неоднозначній статистиці запасів нафти в США і напередодні публікації повідомлення нафтосервісної компанії Baker Hughes про число діючих бурових установок в цій країні.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Котирування вересневих ф'ючерсів на марку Brent на лондонській біржі ICE Futures виросли на 0,24% - до $46,31 за барель. Контракти на марку WTI на вересень на торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) були стабільні $44,75 за барель.

Сьогодні нафта слабо дорожчає, намагаючись відіграти втрати четверга, проте ціни як і раніше знаходяться під тиском через побоювання інвесторів з приводу надлишку пропозиції нафтопродуктів і зростання поставок сировини на світовий ринок.

Ірак збільшив поставки на експорт в липні. Запаси нафти на ринку США знаходяться на історичних максимумах. Водночас резерви бензину в США минулого тижня виросли в четвертий раз за останні п'ять тижнів, незважаючи на рекордне споживання палива в країні.

Пізніше в п'ятницю американська нафтогазова сервісна компанія Baker Hughes оприлюднить тижневу динаміку кількості бурових установок в США. Тижнем раніше їх число збільшилося на сім, або на 1,6%, і склало 447 одиниць. Кількість нафтових бурових установок виросла на шість, або на 1,7%, до 357 штук, число газодобувних на одну, або на 1,1%, і склало 89 одиниць.

За станом на 09:15 за київським часом, ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 46,03 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 46,07 долара за барель, що на 13 центів нижче за рівень закриття торгів ($46,20).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-