«Укроборонпром» за два роки передав до війська майже 13 тисяч одиниць озброєння і техніки

«Укроборонпром» за два роки передав до війська майже 13 тисяч одиниць озброєння і техніки

Укрінформ
ДК «Укроборонпром» за два роки передав 12 716 одиниць озброєння та військової техніки для силових відомств України.

Про це заявив генеральний директор концерну Роман Романов на прес-конференції за підсумками дворічної роботи менеджменту концерну.

«Уже два роки «Укроборонпром» забезпечує українську армію в рамках державного оборонного замовлення. Починали ми переважно з ремонтів, але вже зараз нової та модернізованої техніки армійці отримують у два рази більше, ніж відновленої», - наголосив  Романов.

Починаючи з III кварталу 2014 року, українська армія отримала 8012 одиниць нової та модернізованої техніки. Серед них: ракети та боєприпаси (3956 одиниць), ракетно-артилерійське озброєння (1412), техніка зв'язку РПО та РЕБ (2454), авіатехніка та авіадвигуни (56), броне- та автомобільна техніка та двигуни до неї (160 одиниць)

Також за цей час військові отримали 4704 одиниці відремонтованих ОВТ. Серед них: бронетанкова та автомобільна техніка (2564), авіатехніка, авіадвигуни та агрегати (356), РАО (899), техніка зв'язку РПО та РЕБ (902), техніка для військово-морських сил (6 одиниць).

Генеральний директор концерну зауважив, що за два роки армія почала отримувати сучасне озброєння вітчизняного виробництва. Безпілотники, авіація, бронетранспортери, адаптовані під стандарти НАТО. Ця техніка значно підсилює українських бійців на передовій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-