Фонд гарантування виставив на торги завод будматеріалів

Фонд гарантування виставив на торги завод будматеріалів

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає права вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано діючий завод з виробництва будматеріалів у Київській області, що знаходиться на балансі неплатоспроможного ПАТ "Банк "Форум". Стартова ціна лоту - 31,04 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитним договором юридичної особи, у забезпечення якого передано діючий завод з виробництва сучасних будівельних матеріалів для дахів та фасадів. Попри те, що сума боргових зобов'язань перевищила 31,04 млн грн, компанія-позичальник на сьогодні лишається одним із найбільших в Україні виробників і постачальників оздоблювальних матеріалів для дахів та фасадів", - йдеться у повідомленні.

У фонді зазначають, що потужності боржника - два заводи з виробництва будматеріалів, розташовуються у західній та центральній Україні. Один із них - завод у м. Біла Церква, Київської області - активи якого передано у забезпечення за кредитним договором.

У заставі банку перебуває: дві будівлі нежитлового призначення, площею 4 326,8 м кв. та 3 568,2 м кв., та п'ять автоматичних ліній для виготовлення будівельних матеріалів для дахів та фасадів, інформують у ФГВФО.

Виставлений на продаж актив перебуває на балансі ПАТ "Банк "Форум". Аукціон з продажу об'єкту відбудеться 10 серпня на електронному майданчику ДП "Сетам". Стартова ціна лоту - 31,04 млн грн. Кінцевий термін подачі заявки на участь - 9 серпня.

Як повідомляв Укрінформ, Фонд гарантування 14 березня 2014 року ухвалив рішення № 14 про запровадження тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи на тимчасову адміністрацію в ПАТ "Банк "Форум".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-