Укрспирту та Електротяжмашу у серпні знову шукатимуть директорів

Укрспирту та Електротяжмашу у серпні знову шукатимуть директорів

Укрінформ
Нові конкурси на заміщення вакантних посад директорів держпідприємств «Укрспирт» та «Електротяжмаш» заплановано провести у серпні.

Про це йдеться у відповіді Мінекономрозвитку на запит кореспондента Укрінформу.

Там також наголосили, що кандидатуру нового виконуючого обов’язки директора ДП «Укрспирт» повинно призначити та подати на затвердження Кабінету Міністрів міністерство аграрної політики та продовольства України.

До оголошення нового кадрового конкурсу на заміщення посади голови ДП «Електротяжмаш» обов'язки директора буде виконувати діючий в.о. директора Дмитро Костюк.

Наразі, як додають у міністерстві, без офіційно затверджених директорів залишаються такі найбільші держпідприємства, як міжнародний аеропорт «Бориспіль», ДП «Укрхімтрансаміак», ПАТ «Центренерго», КБ «Південне» та Маріупольське МТП. Інші підприємства із переліку топ-100 ДП мають офіційно призначених директорів.

Як раніше повідомляв Укрінформ, уже четвертий кадровий конкурс на заміщення посади директора ДП Укрспирт завершився невдало – номінаційна комісія заявила, що жоден з кандидатів не відповідає кваліфікаційним очікуванням.

Призначений у квітні цього року директор ДП «Електротяжмаш» француз Жан-Андре Барбоза на початку липня відмовився від своєї посади, тож підприємство знову залишилось без офіційно призначеного керівника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-