Київ виконав усі вимоги МВФ, лишилися технічні деталі - Гройсман

Київ виконав усі вимоги МВФ, лишилися технічні деталі - Гройсман

Укрінформ
Україна виконала усі заходи, передбачені Меморандумом про співпрацю із Міжнародним валютним фондом, залишилися декілька технічних деталей, і уряд працює над їх вирішенням.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування із журналістами за результатами зустрічі із президентом Європейської Комісії Жаном-Клодом Юнкером у Брюсселі, повідомляє прес-служба КМУ.

"Уряд України фактично виконав усі необхідні заходи щодо продовження співпраці із Міжнародним валютним фондом", - заявив Гройсман.

Відповідаючи на питання щодо можливостей прийняття необхідних законів парламентом задля продовження співпраці із МВФ, Прем’єр зауважив, що зараз не потрібно приймати нового законодавства.

Він зазначив, що з травня була проведена технічна робота із місією МВФ, "було визначено, що потрібно зробити, і це було зроблено".

"Зараз є декілька технічних питань, пов'язаних із термінами, які потрібно визначити щодо певних заходів на майбутнє, і ми працюємо над цим", - наголосив Гройсман.

"Що стосується уряду, все зроблено, все, що стосується парламенту, на сьогоднішній день теж усі необхідні законодавчі акти зроблені", - заявив Прем’єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-