Ложкін готовий координувати залучення інвестицій

Ложкін готовий координувати залучення інвестицій

Укрінформ
Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін наголошує на необхідності активізувати залучення іноземних інвестицій та особисто готовий координувати роботу в цьому напрямку.

Про це йшлося у понеділок на зустрічі керівника АПУ з керівниками одного з найбільших бізнес-конгломератів султанату Оман - "Suhail Bahwan Group", повідомив Ложкін на своїй сторінці у Фейсбук.

"Зараз настав час активізувати роботу із залучення іноземних інвестицій. Нам є що запропонувати міжнародному капіталу в багатьох сферах економіки, і ми повинні реалізувати свій потенціал. Я готовий координувати роботу в цьому напрямку", - зазначив Ложкін.

Він підкреслив, що, за даними статистики, обсяги іноземних інвестицій в Україні у 2016 році продовжують зростати, але ці темпи ще недостатні. Українська економіка, як і раніше, гостро потребує участі іноземних інвесторів, це один з ключових чинників її зростання.

Саме про це, повідомив глава АПУ, він за дорученням Президента говорив на зустрічах з найбільшими інвесторами в Лондоні, Вашингтоні, Баку, Києві.

Сьогоднішня зустріч з представниками "SBG" також є вкрай важливою в контексті активізації інвестиційної діяльності в Україні. Адже "SBG", за словами Ложкіна, є великим гравцем на світовому ринку азотних добрив, має активи в сферах енергетики, інфраструктури та будівництва, нерухомості, транспортних послуг, медицині та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-