Mercedes обігнав BMW по числу продажів

Mercedes обігнав BMW по числу продажів

Укрінформ
Mercedes-Benz за підсумками першого півріччя 2016 року обігнав BMW за кількістю проданих автомобілів, наблизившись до своєї мети обійти конкурента за річними продажами вперше за 11 років.

Про це пише РБК.

"Продаж Mercedes за шість місяців 2016 року зросли на 12%, склавши трохи більше 1 млн автомобілів. Продажі BMW за той же період зросли на 5,8%, до 986 тис. автомобілів. Таким чином, різниця між конкурентами становила 20 тис. автомобілів", - йдеться у публікації.

BMW відібрав у Mercedes-Benz лідерство в сегменті люксових автомобілів ще в 2005 році, відзначає Bloomberg. Керівництво Mercedes-Benz поставило перед компанією мету - випередити BMW і знову стати лідером з продажу автомобілів преміум-класу до 2020 року.

Про намір стати лідером преміум-сегменту також заявляла Audi. Продажі автовиробника в першому півріччі також збільшилися - на 5,6%, до 953 тис. автомобілів.

За підсумками червня продажі BMW виросли на 9,7%, до 189,1 тис. штук. Продаж автомобілів Mercedes становили 188,4 тис., збільшившись на 11%. Продажі Audi зросли на 7,4%, до 169 тис. авто.

Фото: gazdasagtv.hu

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-