Ціни на нафту продовжують падати

Ціни на нафту продовжують падати

Укрінформ
Ціни на нафту відкотилися від межі у $50 і продовжують падати.

Про це свідчать дані торгів, передає Espreso.tv

“Серпневі ф'ючерси на легку нафту марки WTI на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) упали на 2,09%, до $44,46 за барель. На Лондонській біржі ICE Futures ф'ючерси на нафту марки Brent з поставкою у вересні знизилися на 1,58%, до $46,02 за барель», - йдеться у повідомленні.

Тим часом ОПЕК збільшила видобуток нафти до 8-річного максимуму: у червні він склав 32,73 млн барелів, досягнувши таким чином максимуму з серпня 2008 року.

Країни-виробники нафти, що входять в ОПЕК, в цілому наростили видобуток на 300 тис. бар./добу порівняно з травневим показником, досягнувши рівня видобутку 32,73 млн бар./добу, сказано в доповіді S&P Global Platts.

2 червня на засіданні у Відні представники країн не змогли домовитися про конкретні цифри щодо квот на видобуток нафти. Наступна зустріч ОПЕК призначена на 30 листопада.

Нагадаємо: аналітики ING Bank прогнозують, що ціни на нафту в II півріччі 2016 року буде перебувати на рівні $40. На їхню думку, відразу кілька важливих факторів змушують песимістично дивитися на перспективи нафтового ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-