Ахметов купив у Рудьковського і Шуфрича 60% Нафтогазвидобування - екс-глава компанії

Ахметов купив у Рудьковського і Шуфрича 60% Нафтогазвидобування - екс-глава компанії

Укрінформ
Ахметов купив у Рудьковського й Шуфрича по 30% акцій "Нафтогазвидобування" за 180 мільйонів доларів.

Про це заявив екс-голова правління "Нафтогазвидобування" Олег Семінський в інтерв’ю "Дзеркалу тижня".

Зокрема, коментуючи слова гендиректора ДТЕК Максима Тимченка, що ДТЕКу з 2013 року належить 60% ПрАТ "Нафтогазвидобування", за які Ахметов, мовляв, «навіть переплатив», Семінський заявив: «Як же, "переплатив". Рінат Ахметов заплатив, як я довідався пізніше, близько 180 млн дол. за компанію, яка коштувала мінімум 1,8 млрд дол».

Він додав, що, як йому стало  відомо після звільнення (Семінський був викрадений в лютому 2012 року і знайшовся в травні 2015 року – ред), «Ахметов викупив по 30% акцій у Рудьковського й Шуфрича. Загальна сума угоди за 60% акцій "Нафтогазвидобування" становила близько 180 млн дол».

До цього Семінський додав: «наскільки мені відомо, Рудьковський віддав "Молдавану" від 5 до 10% акцій "Нафтогазвидобування" за те, що той зі мною зробив».

Нагадаємо, що «Юра Молдаван», якого Семінський називає одним зі своїх викрадачів, був затриманий у Києві 2014 року. Серед інкримінованих йому статей є й «незаконне позбавлення волі». Печерський суд столиці відпустив Молдавана під заставу в мільйон гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-