Україна хоче залучити Францію до реалізації інфраструктурних проектів - Омелян

Україна хоче залучити Францію до реалізації інфраструктурних проектів - Омелян

Укрінформ
Проведення активних реформ повинно сприяти покращенню бізнес-клімату для французьких інвесторів і забезпечити прихід французьких компаній в Україну.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час зустрічі із послом Франції в Україні Ізабель Дюмон, повідомляє Урядовий портал.

«Ми запрошуємо як спеціалістів Міністерства транспорту Французької Республіки, так і представників бізнесу, до оцінки інвестиційної привабливості об’єктів інфраструктури України», - наголосив Омелян.

За його словами, уряд робить усе можливе для того, щоб інвестор підвищував свій інтерес до України, але для цього йому потрібно мати повну картинку потенціалу інфраструктурної галузі.

Міністр високо оцінив рівень двосторонньої довіри та діалогу між країнами, а також окреслив головні напрямки реформ, які здійснюються міністерством у морській, залізничній, дорожній галузях. Омелян наголосив, що Україна зацікавлена в участі великих французьких інвестиційних компаній як в безпосередній реалізації спільних інфраструктурних проектів, так і в їх попередній експертній оцінці.

«Транспортна інфраструктура є найбільш пріоритетною для Франції. Французькі компанії уже присутні в Україні, але є величезний потенціал для поглиблення співпраці. Проте для цього інвесторам та бізнесу потрібно більше конкретної та точної інформації», - наголосила зі свого боку посол Франції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-