Ощадбанк оптимізував систему перевипуску Картки киянина

Ощадбанк оптимізував систему перевипуску Картки киянина

Укрінформ
Для мешканців столиці спрощено процес переоформлення Картки киянина колишнім клієнтам банку «Хрещатик» через сайт та контакт-центр Ощадбанку.

Відтепер система переоформлення працює на сайті Ощадбанку. Функціонал стосується перевипуску Картки киянина колишнім клієнтам банку «Хрещатик». Для користувачів карток від Ощадбанку будуть доступні соціальні програми та пільговий транспортний додаток - потрібно лише заповнити форму та отримати картку через 30 днів. 

«З метою поліпшення якості обслуговування киян Ощадбанк реалізував технологічне рішення, яке надає користувачам Картки киянина від банку Хрещатик можливість перевипустити її за один візит. Клієнт у зручний для нього час ініціює переоформлення картки на сайті Ощадбанку або в Контакт-центрі, а вже через місяць отримує нову картку. Процедуру перевипуску карток максимально спрощено. Це сприятиме економії часу киян», – наголосив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн. 

Крім того, допомогу у перевипуску своєї карти кияни можуть отримати і в центрах комунального сервісу без надання додаткових документів. «Ви можете отримати перевипущену картку кияна через 30 календарних днів з дати оформлення її перевипуску, звернувшись до обранного відділення з паспортом та ідентифікаційним кодом», - розповіла директор КП «Центр комунального сервісу» Катерина Саркісова.

«Те, що сталося з банком Хрещатик, повинно мати мінімальний вплив на користувачів Картки киянина, і для того щоб забезпечити це на практиці, ми зосередили зусилля на впровадженні інноваційних технологій. Онлайн-перереєстрація – це той реальний крок, який оптимізує процес. Найближчим часом ми презентуємо нові додатки до Картки киянина, адже вона має бути дієвим інструментом, що працює на благо кожного мешканця столиці», – переконаний перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. 

Нагадуємо, що минулого року Ощадний банк України  розпочав активний розвиток проекту «Картка киянина», що надало можливість поширити цей проект не лише на соціальні верстви населення, а й на решту киян. Вже сьогодні всі мешканці міста Києва можуть звернутись до будь-якого відділення нашого банку в м. Києві та скористатися всіма можливостями та сервісами, що надаються в рамках продукту «Картка киянина». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-