Нафтогаз вимагає провести збори акціонерів Укрнафти

Нафтогаз вимагає провести збори акціонерів Укрнафти

Укрінформ
НАК "Нафтогаз України" вимагає скликати позачергові загальні збори акціонерів ПАТ "Укрнафта".

Про це повідомляє прес-служба Укрнафти.

"Укрнафта повідомляє про отримання вимоги мажоритарного акціонера компанії - НАК "Нафтогаз України" - про скликання позачергових загальних зборів акціонерів", - повідомляє компанія.

Порядок денний позачергових загальних зборів акціонерів має передбачати затвердження початку процедури досудової санації ПАТ "Укрнафта", розгляд умови проведення фінансового оздоровлення компанії. Крім цього, на зборах, як і планувалося, має бути розглянуто звіти правління, наглядової ради та ревізійної комісії за 2015 рік, затверджено фінансові результати 2015 року, обрано наглядову раду та ревізійну комісію.

Як повідомлялося, засідання наглядової ради, призначене на 22 червня, не відбулося через відсутність кворуму, що унеможливило проведення загальних зборів, запланованих на 7 липня 2016 року.

Раніше Укрнафта повідомляла, що до порядку денного засідання 22 червня були включені питання, зокрема, щодо затвердження порядку денного позачергових загальних зборів, оголошених на 7 липня 2016 року, форми і тексту бюлетеня для голосування тощо. У зв’язку з цим, як заявили в компанії, передбачені чинним законодавством України організаційні заходи щодо забезпечення проведення загальних зборів акціонерів через часові обмеження не можуть бути завершені вчасно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-