Укрспирт запустив антикорупційну програму на своїх підприємствах

Укрспирт запустив антикорупційну програму на своїх підприємствах

Укрінформ
У липні 2016 року на ДП "Укрспирт" запущено Антикорупційну програму.

Про це повідомляє прес-служба компанії. 

"Документ розроблявся відповідно до законодавства України та з урахуванням особливостей діяльності ДП "Укрспирт". У результаті ми отримали зведені в єдиному форматі правила, стандарти та прописані процедури дій в разі конкретних ситуацій щодо виявлення, попередження та припинення ознак та можливих фактів корупції у діяльності підприємства", – заявив начальник управління економічної та виробничої безпеки ДП "Укрспирт" Євгеній Стародуб.

Крім того, на виробництві та в місцях зберігання спирту підпримємство запровадило внутрішній та зовнішній контроль за якістю та кількістю виробленої продукції. 

"На виробничих майданчиках організовано щоденний моніторинг та аналіз стану дотримання доведених норм виробництва, споживання енергоносіїв, використання сировини та інших ресурсів. Наразі на держпідприємстві діє правило: для запуску МПД (місце провадження діяльності. - Ред.) має бути завантажено на 100%, тобто видати в місяць максимальну кількість продукту, використавши при цьому доведену кількість ресурсів. Якщо обсяг виробництва не відповідає запланованому, проводиться виїзна службова перевірка", - повідомляють в Укрспирті. 

На підприємстві також діє власний ревізійний підрозділ, крім того на кожному МПД функціонує постійнодіючий пост Державної фіскальної служби.

Як відомо, державне підприємство "Укрспирт" – найбільший виробник високоякісного спирту та спиртовмісної продукції в Україні. Загальна виробнича потужність – понад 36 мільйонів декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

Фото: Укрспирт

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-